• Mäklare Lidingö - Mattsson & Miöen
  • Mäklare Lidingö - Mattsson & Miöen

Mäklare Lidingö

Välkommen till Mattsson & Miöen – mäklare på Lidingö.
Vår uppgift som fastighetsmäklare är att vara lyhörda för dina behov och önskemål, oavsett om det handlar om en försäljning eller ett köp av en bostad. Målet är att skapa långsiktiga relationer med förtroende från både köpare och säljare.

Sälja och köpa bostad på Lidingö

Att sälja och köpa en bostad är för de flesta den största affären man gör i livet. Att vara väl förberedd skapar därför bra förutsättningar för en riktigt bra affär. När du väljer oss som din mäklare på Lidingö kommer du att få alla våra tips och råd kring vad du bör tänka på när du ska byta bostad.

Vi är med under både fotografering och besiktning för att du som kund ska känna dig trygg hela vägen. Vid en försäljning samarbetar vi med en professionell fotograf som tar fram din bostads bästa sidor.

Som köpare är vi med dig under hela köpprocessen och ser till att alla handlingar finns och blir korrekt upprättade. En trygg affär för alla parter är en självklarhet hos oss.

Försäljning underhand

Vill du inte sälja ditt hem genom en bred marknadsföring så kan vi i stället erbjuda en diskret underhandsförsäljning. Vi har ett omfattande spekulantregister med människor som söker sig mot ett nytt hem på Lidingö. Försäljning underhand är ett uppskattat alternativ för dig som vill sälja ditt hem diskret, samtidigt som din bostad exponeras mot en mycket köpstark målgrupp.

Värdera bostad på Lidingö

Går du i tankar på att sälja villan, bostadsrätten eller radhuset på Lidingö? Kontakta oss på Mattsson & Miöen så kommer vi på besök för rådgivning och en kostnadsfri värdering av din bostad.

Ett värderingsmöte eller en rådgivning är helt utan vidare förpliktelser. Även om du inte är redo att sälja riktigt än så kan det vara bra att veta vad bostaden är värd och hur intresset kan se ut vid en framtida försäljning. Vi är experter på Lidingö och olika områden på vår vackra ö.

Bostäder till salu Lidingö

På Lidingö finns bostäder för alla att trivas i och vi hjälper våra kunder med att hitta sina drömboenden! Hos oss finns alltid flera bostäder till salu och du ser dem publicerade här på vår hemsida och även på Hemnet.

Våra mäklare Lidingö

Tillsammans har vi över 20 års erfarenhet av fastighetsmäkleri och vi är själva bosatta på Lidingö. Genom åren har vi byggt upp ett stort kontaktnät som du kan få nytta av. Vi hittar överallt, vi vet vilka skolor och aktiviteter som finns och vart man skall vända sig för att hitta båtplats eller hantverkare. Vi är hemma på ön så det är bara att fråga om det är något du funderar över.

Vi älskar vårt jobb som mäklare Lidingö och vi gör alltid det där lilla extra för våra kunder. Läs gärna om vad våra tidigare kunder har sagt om oss efter att vi har förmedlat deras bostäder.

Varmt välkommen att kontakta oss om du är redo att sälja eller köpa en bostad genom någon av oss mäklare på Lidingö!

Charlotte Miöen

Fastighetsmäklare

0706469115

charlotte@mattsson-mioen.se

Cecilia Mattsson

Fastighetsmäklare

0702096486

cecilia@mattsson-mioen.se

    Sälj & Köp Med Oss