Våra Kunder Berättar

Vi valde mäklare med stor omsorg och Charlotte har inte gjort oss besvikna. Hon har en extrem arbetskapacitet; alltid tillgänglig, ständigt uppdaterad och löser alla detaljer snabbt och effektivt. Hon är öppen och ärlig och jobbar stenhårt för bästa möjliga avslut för både säljare och köpare.

Cecilia var fantastiskt engagerad, påläst och kunnig. Tror att hon till slut visste mer om huset än oss, då hon även vetgirigt deltog aktivt i besiktningen för att vara väl informerad. Personlig men professionell, någon bättre mäklare kunde vi inte ha haft! Dessutom effektiv och snabb i hela processen. Rekommenderas varmt!

Charlotte Miöen är mycket kunnig och engagerad som fastighetsmäklare. Hon innehar en avgörande social kompetens och är positiv att samarbeta med. Hennes starka affärsmannaskap, driv och goda kunskap om sin marknad gjorde att vi valde Charlotte som mäklare.

Cecilia har varit en kunnig, noggrann, positiv och energifylld hjälp när vi skulle sälja efter nästan 25 år i huset. Hon hade förståelse för tidsepoken huset var byggt i, kom med bra tips och råd inför försäljning, var alltid lätt att få tag på och allmänt mycket uppskattad av både oss och köparen.

Jag är så nöjd med hela processen och kan varmt rekommendera Charlotte! Hon är engagerad, tillgänglig, kompetent, driven, har sinne för detaljer och design och är dessutom glad och trevlig att samarbete med. Har bara gott att säga!

Det kändes bra redan vid första mötet och sen hela vägen. Cecilia är trygg, proffsig och lyhörd. Man kunde ställa vilken konstig fråga som helst och Cecilia svarade och förklarade på ett bra och tydligt sätt. Och var det något problem som uppstod, så tog Cecilia tag i det på en gång. Information och kommunikation är ju A och O i alla sammanhang och det var Cecilia bra på. Så, det kändes väldigt bra och tryggt med Cecilia under hela vår process.
Tusen tack:)

    Kontakta Mattsson & Miöen