Sälja & Köpa

Att sälja och köpa en bostad är för de flesta den största affären man gör i livet! Att vara väl förberedd skapar därför bra förutsättningar för en riktigt bra affär. Vårt uppdrag är att vara lyhörda för era behov och önskemål.

Vi rekommenderar er vad ni bör tänka på inför både att sälja och köpa en bostad. Vi samarbetar med kunniga besiktningsmän som vi gärna rekommenderar när så behövs. Vi är esteter ut i fingerspetsarna och ser alltid till att ert hem är väl förberett inför fotograferingen med såväl färska snittblommor som frukt och grönsaker. Vår professionella fotograf tar stillbilder, rörliga bilder och använder drönare, allt för att ert hem skall visas på bästa sätt. Vi är alltid med vid fotografering och besiktning för att ni som kunder skall känna er trygga.

Marknadsföringen sker genom de stora digitala plattformarna och sociala medier. En trygg köpare är också viktig för en lyckad affär. Genom att alltid vara pålästa skapar vi en trygghet för alla parter. Vi informerar er som köpare vikten av att t ex ha ett klart lånelöfte med banken då det kan gå snabbt när ert drömboende väl dyker upp.

Vill man inte sälja genom en bred marknadsföring kan vi också erbjuda en diskret underhandsförsäljning. Vare sig du är säljare eller köpare har vi genom vår långa erfarenhet ett stort kontaktnät där vi ofta hittar både köpare och säljare. Det viktigaste för oss är att ni ska känna er hemma i det val ni har gjort och att ni får ut det allra bästa av vårt samarbete.

Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer med både köpare och säljare.

    Sälj & Köp Med Oss